Raudhammast tead?


Eile Silvano hakkas mulle rààkima lugu kuidas ta meie màgimajakesele uut katust pani kaugel kiviajal 1984! Ma nii naersin seda juttu et kirjutan teilegi.

Màletate James Bondi filmi, kus oli raudhammas? Meil siin Itaalias ta elaski ilmselt!

Nimelt oli mu kaasal vaja hankida katusepalke ja ta kùsis teda tòòde juures aidanutelt sòpradelt nòu : ùtleme nii et ùhe nimi oli P(see kes kainet pàeva ei tunnne) ja teise nimi G(see kes ei rààgi) ja kolmas B. Esimene andiski nòu mine siina R kùlasse , seal on tema sòber saekaatris tòòl, saad odavalt palgid. Tunned kohe òige mehe àra selle jàrgi et tal on rauast hambad! R kùlla saigi seega mindud ja raudhammas oli kohal, palgid ka olemas.

Jàrgmisel nàdalal olid siis palgid kohal aga abilistega oli veidi muret sest esimene oli tàis, teine ja kolmas ilmusid vàlja alles nàdal hiljem òeldes et me oleks ju aidanud ka hea meelega palke ùles tòmmata kahju et sa juba ise valmis tegid!

Seega katusepanek oligi Silvanol niisiis ùksinda tohutuid palke ùles tirida aga palgid olid vàhemalt korralikud - raudhammas varustas filmivòtete vahelt Val di Mello ehitust!


Featured Posts
Recent Posts