Tànased toimetused


Hommikul àrkasin kindla plaaniga minna màgedesse oma juurviljaaia kallal tòòtama.

Plaanid aga làksid luhta sest mees ùtles et vihma sajab, màgede on lausa lumi!!!! No selge, mina juba oma suusapùkstes ja kolme kampsuniga , ma muide sain jòuludeks kollase sooja pesu, mida te kindlasti tahate nàha, ehk siis see:

ei midagi panin jàlle seeliku selga ja kontsad alla ja seega sòitsime igast vajalikke juppe ostma pluss veel magustoidud mis, Shveitsi mu meheòe juurde kùlla minekuks kaasa vòtta.

Laupàeval on seega lòpuks sòit ees, oleme seda juba kolm korda edasi lùkanud, sest Alfonsol oli vaja minna sòprade sùnnipàevadele (ma ei saagi aru kuidas kòigil need sùnnipàead nùùd siis jaanuaris on? eelmine aasta nagu ei olnud ju, mah, kahtlane vàrk) ja tegelikult oleks ùks kinovàrk ka laupàeval olnud aga jàtsime àra.


Featured Posts
Recent Posts