Lugano


Nagu sai òeldud kàisime Luganos aega veetmas ja see on ùks mu lemmik linnakesi. Silvanole alati rààgin et kui ma vanaks jààn siis tulen siia elama, mis kùll vàaga tòenàoline pole sest see on vàga kallis koht, aga noh mis siis, paar pàeva kannatab ka meiesugustel turistiks olla. Kòik on ilus ja luksuslik ja muidugi oli Alfonso vàga ònnelik igasuguseid Lambourghinisid, Corvette ja Ferrarisid imetleda mis pùhapàeval jàrve ààres promenaadlesid.

Me vaatasime purskkaevu otse jàrvest ja mees nùùd tahab selle meile ka teha, kuna turbiinist tulev surve peaks vàga toreda purske ka Val di Mellosse tekitama!

Soovitan kòigil Luganos kàia sest see on vàga ilus koht, siinon ka ùks Shveitsi kasiinodest, vàga super muuseum( just oli Maigritte nàitus), kontserdi saal ja jàrvel sòidab ringi laev, millega on tore ùmbrust uurida!

Alfonso muidugi kàis ringi kogus shveitsi kàbisid, palmilehti ja kameeliaòisi, mille me siis pàrast ùle piiri smugeldasime!


Featured Posts
Recent Posts