Pàike, viimaks ometi!


Tàna siis lòpuks peale kahte ja poolt nàdalat vihma tuli pàike jàlle vàlja. Panin kòik pesu, mis vàhegi mahtus kuivama ja kobisime ise koos kiisuga òue mònulema.

Pesin kòik trepid ja terassid ka puhtaks, sest pideva vihmaga tekkis igale poole selline pori et tule taevas appi.

Mis ma siin siis teen, ega midagi huvitavat polegi. Eile sai pakid saadetud ,filipiinlasest kuller kàis jàrel , mille peale Silvano kùsis et kas sa ikka ùtlesid ka midagi talle filipiini keeles - ma siis arvasin et vast pole kohane, kuna selles keeles tean vaid ùht koledat sòimusòna - oleks veel mu pakid minema visanud - aga mees arvas et tema oleks kùll òelnud - see pidavatki rahvaste sòpruse alus olema - vahetada sòimusònu - hahahhaa. No vòib ju olla, mine seda meeste maailma tea?

Veel on selline seis et kuna meie kass on hirmus vana ei jaksa ta enam oma territooriumi kaitsta

ja nii kàivad mingid muud kassis meie kuuris pissil, et haisu vàhendada ja kasse eemal hoida, panin ka terve kuuri maha lòigatud lavendlivarsi tàis, seal nùùd lòhnab nagu odekolonni vabrikus. Kuna seal kuuris on ka mu mehe nò tòòruum siis eks tàna òhtul ole nàha kui koju tuleb, kes vàlja visatakse, mina , lavendel vòi kass!

Panen oma terassist kah pildikese, paar lille veel ikka ùritavad òitseda aga ùldiselt on aed selline niru praegu, kui pàike nùùd paistab paar pàeva siis làheb kohe paremaks.


Featured Posts
Recent Posts