Tagasi Mello-s


Nùùd siis on juba nàdalake kus olema tagasi talvekodus. Koguaeg sajab ja nii ei olegi pesa veel pàris korras sest vaipu ei saa pesta(pigem siis kuivatada) enne kui ilm paraneb aga enam vàhem on ok. Laps hakkas teise koolibussiga ilusasti sòitma ja tàna pidi neil lausa uus òpiline lisanduma klassi, eks siis òhtul kuuleb sellest kaa. Mina tegin uusi raamaturiiuleid sest ostsin endale hunniku raamatuid juurde ja kuhugile tuleb need ju panna siin meie pisikeses majas.

Tellisin veel kaks pàris raamatukappi ka IKEA-st, need saavad voodi kòrvale. Siis peaks ehk kòik àra mahtuma.Miks mul niipalju raamtute ruumi vaja on? Mul on kòik kohad raamatuid tàis, màgede majas on neid isegi laepalkide peal reas!

Aga kui kedagi huvitab siis selle aasta parim raamat minu jaoks oligi Umbero Eco "Roosi nimi", jah lugesin seda eesti keeles , kindlasti loen tema teisi raamatuid nùùd itaalia keeles edasi, vàga meeldis mulle, lugege kaa.


Featured Posts
Recent Posts