Suvi on làbi :)


Olen olnud kadunud 4 kuud, neli suvekuud vinget tòòd ja nùùd on mul hea meel et ùleval màeotsas tuiskab. Missiis, tuisaku ta pealegi :)

Hommikul àrkasin vihmaga, lapse viisin kooli làbi udu ja pimeduse, nùùd keerutab selline tuul et toole pidin mòòda kàmpingut taga ajama . Ha ha, aga hea lume lòhn ja vàrske , kaugelt tulnud òhk on peale suurt suve ja kuiva nii mònus!

Eile veel oli org paksult rahvast tàis, turiste igasuguseid, me oleme hakanud neid viimasel ajal kutsuma tulnukateks (Visitors - nagu oli ùks telfilm kunagi, nàgid vàlja nagu inimesed aga tegelikult olid sisalikud), sest màgederahvaga pole neil suurt ùhist... Igasugu kùsimused nagu kas teil siin ongi koguaeg torm(tàna siis) ja pàriselt elategi siin ja kas jòes peabki nii palju/vàhe vett olema ?

Niisugused asjad siis, aga mina tegin hoopis òunamoosi tàna ja vàga hea on, panen teile pildi kaa, kuidas te muidu saate kui ei nàe pilti, eks?

Tervitused ja nùùd ehk kirjutan jàlle varsti.


Featured Posts
Recent Posts