Ja on òigus ja kòik on òige :)


Tànased uudised siis niipalju, et Mello hùti (asub ka Val di Mello orus, see kus òòbis Kennet) omanik Benjamin kàib kurja nàoga ringi, sest talle antakse vàlja ùldse ainult ùks sissesòidu luba ja seega ei saa ka tema kliendid parkida. Vaeseke vehkis kùlavalitsuse ordinanzaga( vabandage aga ma ei ole kindel mis see eesti keeles on - a la volikogu otsus siis), kus siis on selgelt kirjas et vàljastatakse 1 luba òigusega parkida( meie omadel nàiteks puudub parkimisòigus) ja lehe lòpus aga ùtleb tekst et kùlavalitsus ei vastuta parkimiskoha olemasolu eest, tema vàljastab loa ainult teel sòitmiseks. ùks lause teise vastu, tàiesti selge vàrk ma ùtleksin!

Jàrgmisena tuleb siis Silvano jutule meie S.Martino oma diskomees, hùùdnimega "Kahvanàgu", sest ka temalt on luba àra vòetud, sellest aastast ainult olles S.Martino elanik orgu sisse sòita ei saa! Temagi nagu puuga pàhe saanud, vabistab ripsmeid ja raputab lokke, et kuidas siis nii ma ju ise aitasin uue kùlavanema valida ja puha - Jaaaaa - jaaa ùtleb Silvano oled tubli manadzer jah, ise tehtud kaunikene nùùd :) Tòsine lugu kui just vahepeal naerma ei ajaks :):):)

Benjamin kàis juba igal pool uurimas et kas ta pòllu peale vòib autosid panna ja ametnik muidugi ùtles sellepeale et ei vòi - looduskaitseala ja puha. Samal ajal kòik ju nagunii pargivad, igaùks oma murulapikese peal ja ka see sama kuulus parkla on ju ka ametlikult lihtsalt karjamaa - jàrelikult ei vòi ka seal ju parkida, vòi kuidas?

Jutu lòpuks ùtles siis Benjamin et tema hakkab sellise jama peale jooma, kuigi ema ei luba, aga mis siis ! Toh. Nàed siis revolutsioon perekonnas ja meil ei ole isegi valitsust, vòi noh kùlavalitsus meil on ! :):)


Featured Posts
Recent Posts