Video tòòtlus?


Tellisin Amazonist selle kolmjala, kuhu fotokas kinnitada, siis saan maalimisest video teha.

Muidugi kui ma selle(video) monteerimisega ikka hakkama saan. Kui keegi oskab soovitada mònda programmi millega erinevaid videosid kokku panna ja kiirendamist on ka vaja. Ilmselt on vaja video "nn" vàiksemaks teha, sest muidu ei saa ju neid kuidagi ùles laadida. Mul on olemas Movie Maker, kopisin selle lingi netist ja laadisin alla. Ja ma mòtlen et vanasti oli mul see ju arvutis olemas, hiljem uuendustega kadus àra, nùùd pidin igalt poolt seda otsima, sest ametlikult ei saa enam laadida alla. Igatahes andke nòu , kas on hea seda kasutada vòi soovitate ikkagi osta mòni muu programm.

Veel on mul plaanis kàmpingusse osta see hiigel-male aga igal pool on jube kallid. Kui neid keegi àkki teeb vòi mùùb kasutatult, siis mina otsin taga!

Puidust oleks suured ikka liiga rasked ma kardan, muidu oleks proovinud need ise mootorsaega teha, aga mine sa tea mis variante olemas on!

Internatis mùùakse vaid neid plastikust a la meetriseid ja kipuvad ikka 700€ kanti jààma, tahaks odavamalt.

Samas kui nupud on rasked, ongi hea, saabki viimaks malet màngides sporti teha !

P.S

Pàrast teen video kaa kuidas ma mootorsaega malenuppu teen! Niipalju siis daamiks olemisest eks!


Featured Posts
Recent Posts