Galbraith ja raha


Lugesin just Galbraithi raamatut "Raha" ja tahtsin teiega jagada ùht lòiku, mis minuarust vàga hàsti iseloomustab kogu majandusest arusaamist ka paljude tavainimeste poolt, nn ekspertidest rààkimata. Tegemist Bretton Woodsi kokkusaamisega 1944 aastal kui asutati FMI ja Rahvusvaheline Rekonstruktsiooni ja Arengupank." Jòuti kokkuleppele mòlema rahvusvahelise organisatsiooni, vàga paljude ja vàga tehniliste detailide kohta - suuremal jaolt tànu enamiku kohalviibijate ebekindlusele kàesolevate argumentide alal ; kes teeb nào, et omab kompetentsi alal, mida ta ei valda ei vòi ju ka loogiliselt vòttes esitada kùsimusi vòi nòuda seletusi, et siis vajadusel vastu vaielda . "

Tegemist minu vaba tòlkega itaalia keelest, loodan et saite ikkagi lause sisust aru . See on ainult lòik ùhest raamatust aga pàriselus on 80% asjadest nii, kòik teevad nàoet teavad ja need kes teglikult asjast aru saavad on vàga vàhesed.

Soovitan ka kòigile seda raamatut lugeda vàga huvitav ja aitab vàlja tulla sellest arusaamast, kus tundub et monetaar majandus on midagi alati olnut ja stabiilset.


Featured Posts
Recent Posts