Nii, kevad maksis kàtte


Tàna hommikul juukseid kammides tabas mind jàrsku vinge valu kaelas ja "oligi kàes" ùtlen mina. Nùùd kàin ringi kael kange nagu mingi robot. Ilmselt eilsest konditsioneerist saadud kùlm siis. Nii se on kui -5pealt minnakse naksti +28 peale. Kòigil teistel on muidugi tore aga no mis teha, panen aga karusalvi peale :)

Auto andis kaa otsad, Silvano kàis Morbegnos ja poolel teel koju hakkas mu auto auru ajama, ilmselt jahutusvedeliku mòni torukene sai shoki, nùùd on vaja laps bussi pealt kàtte saada ja siis auto puksiiri peale. Enne juba kàisin mehel oma kange kaelaga jeebiga jàrel - see paganama G-klassi jeep òòtsub nii kohutavalt et mu kael lausa karjus appi. Nùùd làks siis mees ise lapsele jàrgi aga homme on vaja ta sùnnipàevale viia Civosse nii et loodame mu kiire paranemise peale.

Muid uudiseid niipalju et peale pikka ponnistamist ònnestus mul vist nùùd internet toimima saada, see tàhendab et ka Val di Mello saab tànapàeva ja hùvasti primitiivne màgielu. Lapsele ei vòi muidugi òelda sest muidu viskab kohe raamatud nurka ja multikaid vaatama. See on suur saladus


Featured Posts
Recent Posts