Jàlle tòòl


Saime siis kòik tòòsse, pàrast koristamist ja koristamist ja tassimist ja masinate tòòle lùkkamist, pesumasin ei làinudki muide kàime, pean vist hakkama elektroonikat fòòniga kuivatama :)

Kòik muu nagu toimiks, turbiin làks esimesest tòmbest ònneks. Majas oli kùll eile òhtul vast 5 kraadi, radiaator ei suutnud poole pàevaga soojendada midagi. Voodis oli ainus soe koht ja laps sai ka kolme teki sisse pakitud.All baaris oli asi parem sest seal on nùùd soojuspump ja see soojendas ruumi kohe nagu naksti àra aga magadajah oli jube kùlm. Eile oli ònneks ilus ja soe pàike

Selliseid ilusaid lilli leidsime pòldudelt, peale esimest jalutuskàiku. Kuum pàike peale hommikust jààd vàsitas mind aga nii àra et òhtul lohistasin vaevu jalgu jàrel. Leidsime veel ùhe koha mis oli paksult màrtsikellukesi tàis, polegi neid siin enne metsikult kasvamas nàinud.

Siin vinge laviin Val Mezzolal, peaaegu jàrveni vàlja, neid on see aasta igal pool ka Levincina, mis siis on kàmpingu kohal purskas lund eile( sòna otseses mòttes purskab sest org on nii jàrsk, siis lumi tuleb nagu kahurist), ònneks aga on suurem osa juba alla tulnud.

Selline siis jàrv varakevadel, rohi veel roheline ei ole jàrv aga kùll, meie draakon on ka tagasi oma koopas kivi all :) Veel pildid lòhnavatest Daphne òitest, see on siis maakeeli nàsiniin. Terve org on nende imetillukest òiekeste lòhna tàis.


Featured Posts
Recent Posts