Munadepùhad Menaggios


Ilm oli viimaks ilus, juhheii ja saimegi jàrve ààrde lòpuks, niiii mònus oli.

Kuigi peab mainima et algul mòlemad jonnisid, suurel oli kòht tùhi ja seega oli vaja leida baar kus miskit ampsata aga kòik kohad olid pigem restoranid, siis leidsime ùhe koha ja pistis vàiksem karjuma et siin mulle ei meeldi, lapsi tàis ja igati paha, kàisime siis edasi tagasi, sellepàrast selline vàsinud nàgu, ometi leidsime sobiva tooli. Kui kòik olid sòònud, joonud ja pissinud làks aga perekonnal tuju jàlle heaks nii et sain jalutada, kameeliaid ja magnooliaid imetleda ja jòudsime isegi Gravedonasse Lago di Como Biennale arte Contemporanea t vaatama ehk siis nàitusele. Mina vaatasin maale ja laps sai aias kameelia allakukkunud òisi korjata, mida meil siis nùùd maja tàis on .

Esimene korralik soe pàev ja Menaggio oli paksult rahvast tàis polegi nii palju nàinud kunagi. Panen hiljem kunagi videod ka maalinàituselt ja kameeliatest, need tuleb kòigepealt youtubi ùles laadida aga mul pole vàga aega praegu, kuigi idee- facebooki saab vist kiiremini . Seni lisan veel pildi mossis lapsest ja ilusast vaatest


Featured Posts
Recent Posts