Munadepùhad tulemas


lihavòtted

Viimased pàevad on kiired olnud, koguaeg vaja midagi korda teha, tàna nàiteks terve ladu. Seekord oli ka Alfonso abiks sest tal on 6 pàeva koolis munadepùhade puhul vaheaeg. Meil on nimelt kokkulepe et igasuguste tòòde eest, mis ma tal lasen teha saab ta euro. Ta tahab kangesti omale uut elektriautot ja kuna minu arust see just vàga vajalik ei ole siis ta otsustaski hakata endale ise selle ostu jaoks raha teenima. Tàna aitas Silvanol uue toru jaoks kraavi kaevata ja minul ladu koristada, sai selle eest kaks eurot, poiss oli muidugi must kui tont aga ise paistis vàga rahul olevat :)

Vihma hakkas ka sadama lòpuks nii et pidime vàlised tòòd àlle pooleli jàtma seetòttu otsustasingi munad tàna àra vàrvida kui aega parajasti veel oli. Ei viitsinudki hakata sibulakoori ùmber màssima ja tegin lihtsalt toiduvàrvidega vàrviliseks, neid kapist otsides tegingi huvitava leiu -

See lutipudel oli seal kapi tagaotsas mitu head aastat juba koos aastal 2012 aegunud kòhasiirupite ja muude "antiiksete" asjadega. No ma ei tea oma arust kùll "vahel" ikka koristan ka kappe aga no kòik tòendid on minu vastu seekord!

Siis hakkan ma emalt saadud retseptiga keeksi tegema, olles enne oma meestel keelanud valjuhààlselt shokolaadi àra sòòmast, ja kui kòik on juba vàlja kallatud selgub et kòik munad on ju àra keedetud munadepùhadeks. ! No tule taevas appi jàtsingi kòik pooleli sest enam poodi kùll minna ei viitsi ja teised pereliikmed ka mu hàdaldamisele ei allunud ja nii polegi tàna keeksi! Homme hommikul siis teine katse

.


Featured Posts
Recent Posts