Tànased tegmised


Tulin just koju màgedest vàga ilus ilm on ja pàike sàrab tàiest jòust aga hommikul oli ikka nii kùlm et pidin jope seljas koristama.

Pildil siis vàrskelt vahatatud pòrand ja nagu nàete puud on ka kamina juures valmis et saaks kohe kùtma hakata sisse kolides. See puuke kamina ees on ùks punane sòstar mis ootab istutamist(st et maa ùles sulaks). Mul oligi kòik juba peaagu làikiv kui tuli abikaasa vett proovima, mis siis tàhendas porist vett pritsimas ùle kòige kaasaarvatud mees ise :)

Minul veel lopsas kollane pòrandavaha valgete diivanikatete peale mida ma siis emalt saadud lapikestega(no need Amway omad mis igasugused plekid kohe àra vòtavad )ùritasin pààsta, praegu on pesumasinas vaatame paari tunni pàrast ùle. Nii et jah ei olnud kòige parem pàev, see kùlm hommikul vàsitas mu liiga àra.

Selleeest aga kàisin eile poes ja leidsin viieka, ma ùldse kunagi ei leia midagi nii et minu puhul oli see suur asi.

Karud ja muud loomad said ka osad juba àra kolitud, neid aga on nii palju et peab mitme autoga tassima:) :)

kommenteerige ka midagi, muidu on jube igav kirjutada! tsauki


Featured Posts
Recent Posts